tel: 01/3464-542 fax: 01/3457-691 | Zagreb, Ilica 506

O nama

“Žbuka” obrt za graditeljstvo je specijalizirani obrt za izvođenje fasaderskih radova, radova unutarnjeg žbukanja te ostalih završnih radova u građevinarstvu. Osnovani smo 1996-e godine i kontinuirano smo u interakciji sa novim tehnologijama i materijalima.

Upoznajte naš tim.

Vlado Čakarić

Vlasnik i direktor
ing. građ.
Inženjer građevine, ovlašteni voditelj gradilišta, član Hrvatske komore inženjera građevinarstva (HKIG). Među prvim začetnicima ETICS (demit) fasada i strojnog žbukanja u RH-u. Preko 300 odrađenih projekata i 25 godina iskustva u branši toplinskih ovojnica i fasada.
e-mail: zbuka [@] zbuka.hr

Branka Mrduljaš

Voditeljica projekata
mag. ing. aedif
Magistrica građevine smjer materijali, dobitnica rektorove nagrade na temu "Doprinos karakterizaciji svojstava betona izloženog požaru" i ovlaštena Level 1 ITC termografiskinja.
e-mail: branka.mrduljas [@] zbuka.hr

Matea Flegar

Voditeljica projekata
dipl.-ing, mag. ing. aedif
Magistrica građevine smjer materijali te magistrica građevinske fizike sa TU Wien na temu "Perfomance - based optimization potential of a widely used prefabricated building type: A case study of Zagreb"
e-mail: matea.flegar [@] zbuka.hr

iskustvo

Trenutno zapošljavamo 17 specijaliziranih fasadera sa dugogodišnjim iskustvom u izvedbi fasada i strojnog žbukanja. Od samih početaka održavamo kvalitetu i reputaciju naših radova što je prepoznato među mnogim klijentima u Republici Hrvatskoj.

Čvrst dokaz kvalitete naših usluga i proizvoda su dugogodišnja poslovna suradnja s tvrtkama I klijentima posebnih profila i zahtjeva

Partneri udruge i institucije

Poslovni partneri

Partneri proizvođači

Partneri proizvođači

Partneri proizvođači

Partneri proizvođači